Omkring på huset og fra sideprogrammetWolf og Ahrvid

VÆRET VAR GODT med unntak av litt styrtregn lørdag kveld. Mange satt derfor utenfor, på trappen.

Wolf von Witting satt utenfor med gitar, noe som for meg gav det hele litt preg av visefestival på 60-tallet


sidprog.jpg (23K)

Fra sideprogrammet: Hjärtan av rostfritt stål: Science fiction och romans-korsningar. Finns de och hur bra blir de? Panelister lørdag var Tommy Persson (moderator), Kristina Knaving og Ewa Norman.


pcj.jpg (20K)

Så et lite bilde av meg selv avnytende en Kilkenny i baren nede. Jeg vil gjerne skryte av bartjenestene på Ryds härrgård. Hele tiden vennlig service, og et godt utvalg av øl (etter min egen, personlige smak, selvfølgelig).

I det hele tatt var var lokalene trivelige. Eneste aber var da vi etter middagen satt og hørte på China Miévilles æresgjestforedrag fra ti til elleve på kvelden, minte salen til hovedsporet litt mye om en indiansk sweat lodge - æresgjesten var selv imponert over at så mange hadde møtt opp og ble - men selv om været var trykkende og vinduene ikke lot seg åpne, fant de fleste seg i litt perspirasjon for en god programpunkts skyld.

Jevnt over var ConFuse 2002 en kongress der man gikk på programpunkter. Iblant hadde jeg ventet meg mer liv i baren nede. På den annen side benyttet jeg selv sjansen til å få med meg så mye som mulig av det som foregikk, så jeg skal ikke klage.


Startsiden for kongressrapporten

Side med andre tekster av Per C. Jørgensen